asd
More

  Tässä ovat uudet oranssitakit – Siim Liivik mukaan C Moren Liiga-lähetyksiin

  Hockey Night -huuma palaa syksyllä MTV:lle. Ikoniseen oranssiin pukeutuu jatkossa kaksikko, joka nähdään maanantai-iltojen Hockey Night – Tien päällä -ohjelmassa. Liiga-lähetyksistä tuttu Ari Vallin saa aisaparikseen Siim Liivikin.

  Liigan tekijätiimin pressikuvat, Siim Liivik ja Ari Vallin.

  Huumoria ja räväkkää menoa riittää, kun viime vuosien Liiga-lähetysten suosittu kasvo, Ari Vallin, saa MTV:n uudessa Liigan viikko-ohjelmassa aisaparikseen vastikään Suomeen palanneen kiekkoilija Siim Liivikin. Kiekkofanien lisäksi myös musiikki- ja viihdekansalle taiteilijanimellä ”Märkä-Simo” tuttu heittäytyjä hyppää nyt uuteen rooliin toisena Hockey Night – Tien päällä -ohjelman juontajana.

  ”Vielä muutama kuukausi sitten olin kentällä ja nyt tässä roolissa – huikeat fiilikset päästä osaksi C Moren uutta kiekkotiimiä! Arin kanssa pelasimme samassa joukkueessa HIFK:n vuoden 2011 mestaruuskaudella. Jo silloin saimme yhdessä paljon hämmennystä aikaan ja uudessa ohjelmassa sitä on tiedossa entistä enemmän!” hehkuttaa Liivik tulevaa.

  Uudessa Hockey Night -konseptissa oranssitakit nähdään viikko-ohjelmassa, jonka juontajakaksikko kiertää selvittämässä Liiga-joukkueiden menestyksen avaimia ja valottaa seuran ikimuistoisimpia hetkiä. Liiga-viikon käynnistävä Hockey Night – Tien päällä nähdään C Moren ja TeliaTV:n lisäksi maanantai-iltaisin klo 22.35 MTV3-kanavalla.

  ”Mestaruutta ei jaettu viime vuonna, joten paljon nälkäistä sakkia on valmiina pelaamaan täysillä ja taistelemaan voitosta. Kun homma saadaan käyntiin, luvassa on ehkä kaikkien aikojen mielenkiintoisin Liiga-kausi,” summaa Liivik tulevan kauden asetelmia.

  Kaikki ottelut ja ohjelmat ovat katsottavissa C Moresta sekä Telia TV:stä.

  Ari Vallin ja Siim Liivik ovat ensimmäiset julkistukset C Moren Liiga-lähetysten tekijäkaartista. Kaikki C Moren Liiga-lähetysten ja oheisohjelmien tekijät julkistetaan tämän viikon aikana. 

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)