asd
More

  Vuoden paras Helkama-kauppias tulee Seinäjoelta

  Helkama Velox on valinnut vuoden kauppiaaksi seinäjokelaisen Lakeus Sportin kauppiaat Tommi Ranta-ahon ja Mika Laakson. Palkinto myönnetään kauppiaalle, joka on onnistunut vuoden aikana parhaiten kasvattamaan myyntiä ja tulosta.

  – Tommi Ranta-aho ja Mika Laakso ovat innovatiivisia ja energisiä kauppiaita. Heissä kiteytyy jotain pohjalaisesta yritteliäisyydestä ja he ovat järjestelmällisesti kasvattaneet myyntiä erilaisten kampanjoiden ja toiminnallisten tapahtumien kautta, Helkama Veloxin toimitusjohtaja Tero Valtonen perustelee valintaa.

  Helkama on valinnut vuoden kauppiaan vuodesta 1984 lähtien. Vuoden kauppias valitaan satojen Helkaman pyöriä myyvien erikoisliikkeiden joukosta.

  Lakeus Sport on perustettu 2016. Kahdessa vuodessa yritys on jo yltänyt merkittäviin tuloksiin paikkakunnalla, jossa kilpailu on perinteisesti kovaa.

  – Aloittaessamme uuden kaupan lennosta pari vuotta sitten pidimme itsestään selvyytenä, että tutuksi tullut Helkaman mallisto on vahvasti esillä liikkeessämme. Helkamalla on laadukkaat tuotteet, meille sopiva tapa toimia sekä laaja sekä kehittyvä pyörämallisto, kertovat Tommi Ranta-aho ja Mika Laakso.

  – Koska pyöräilyä harrastetaan ympäri vuoden, on tärkeää, että mallisto on riittävän laaja ja kattaa kaikkien pyöräilijöiden tarpeet. Helkaman jopon tuntevat kaikki, mutta me myymme koko Helkaman mallistoa tasaisesti mummiskasta maastopyörään, sähköllä ja ilman, kauppiaat toteavat.

  Kauppiaat palkittiin eilen ja he saivat haltuunsa kiertopalkinnon, tandempyöräpatsaan, johon yrityksen nimi on kaiverrettu aiemmin palkittujen jatkoksi.

  – Olemme tosi kiitollisia palkinnosta ja haluammekin kiittää Helkama Veloxin koko henkilökuntaa tuesta ja hyvin jatkuneesta, nousujohteisesta yhteistyöstä. Tästä on erittäin hyvä jatkaa kohti tulevaisuutta, toteavat Tommi Ranta-aho ja Mika Laakso.

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)