asd
More

  Uusi Valioliigakausi käynnistyy – luvassa peräti 252 tv-ottelua

  Valioliigakausi käynnistyy 12. syyskuuta. Tällä kaudella suoria televisiolähetyksiä on luvassa peräti 20 ottelun verran enemmän kuin edellisellä kaudella. Yhteensä kaudella nähdään 252 suoraa Valioliiga-ottelua. Ottelut näkyvät Viaplay-palvelussa ja V sport -kanavilla.   

  Valioliigahistorian pitkäkestoisimman kauden ja lyhyimmän tauon jälkeen on aika aloittaa uusi kausi. Liverpool-fanien pitkä odotus palkittiin viime kaudella kun seura voitti mestaruuden. Kuhina siirtomarkkinoilla käy kuumana viimeiseen hetkeen saakka seurojen kasatessa itselleen parasta mahdollista kokoonpanoa tulevaan kauteen.

  ”Liverpool puolustaa mestaruutta mutta on mielenkiintoista nähdä mitä tekee Manchester City ja loppukaudesta parantanut Manchester United? Entä siirtomarkkinoilla jyrännyt Chelsea? Kiva seurata tiivistyykö kärki ja mestaruustaistelu viime kaudesta”, maalailee Pasi Rautiainen tulevan kauden näkymiä.

  Viaplayn ja V sportin lähetyksissä nähdään  edelliskaudelta tuttu rautainen kokoonpano. Studioisäntinä jatkavat Ville Klinga ja Tuomas Tahvanainen ja asiantuntijoina jatkavat Pasi Rautiainen, Keith Armstrong ja Mika Kottila. Otteluselostuksista vastaavat Mikko Innanen, Ville Kuusinen ja Tero Kainulainen.

  ”Studioita nähdään pääpiirtein yksi viikossa. Valioliiga on meidän tekijöille intohimo ja sen haluamme näyttää tulevissa lähetyksissä. Ensimmäinen studio on luvassa avauspäivänä ja seuraamme päivän tapahtumia koko päivän ajan. Hieno kausi jälleen tulossa!”, sanoo NENT Group Finlandin jalkapallotuottaja Antti Salo.


  Ensimmäisen kierrokset tv-ottelut (V sport jalkapallo & Viaplay):

  La 12.9.
  klo 14:00 Valioliigastudio
  klo 14:25 Fullham – Arsenal
  klo 16:55 West Ham – Newcastle
  klo 19:25 Liverpool – Leeds

  Su 13.9.
  klo 15:55 West Bromwich – Leicester
  klo 18:20 Tottenham – Everton

  Ma 14.9.
  klo 21:50 Brighton – Chelsea

  NENT Groupin vertaistaan vailla oleviin jalkapallo-oikeuksiin kuuluvat Suomessa myös UEFA Nations League, Bundesliiga, Ranskan Ligue 1, Skotlannin Valioliiga, EFL Championship, FA Cup sekä maailman kolme suurinta naisten jalkapalloliigaa – FA Women’s Super League -, Frauen-Bundesliga – ja Division 1 Féminine.

  NENT Group näyttää Viaplay-suoratoistopalvelussaan ja kanavillaan vuosittain yli 50 000 tuntia maailman parasta liveurheilua. Jalkapallo-oikeuksien lisäksi yhtiön oikeuksiin Pohjoismaissa kuuluu NHL ja KHL-jääkiekko, Formula 1, IndyCar, NFL, nyrkkeily, UFC, tennis, koripallo, käsipallo ja golf. NENT Group tulee myös olemaan FIS-talvilajien pohjoismainen koti vuodesta 2021 lähtien.

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)