test
More

  Urheilun bisnesosaamista otetaan haltuun Lapissa

  Lapin ammattikorkeakoulu ja Santasport Lapin Urheiluopisto käynnistävät urheiluliiketoiminnan Sport Business Lapland -koulutuksen.

  Liikunta- ja urheilutoimintaan voidaan tuoda paljon nykyistä enemmän liiketoiminnallista näkökulmaa. Taloudellinen vakavaraisuus mahdollistaa liikunta- ja urheilutoiminnan jatkuvuuden ja suunnitelmallisen kehittämisen.

  Lapin alueen liikunta-alan organisaatiot ja palveluntuottajat ovat tunnistaneet tarpeen vahvistaa liiketoiminnan osaamistaan. Myös yksittäinen urheilija tai valmentaja hyötyy brändi- ja bisnesosaamisesta.

  Lapin AMK järjestää tänä syksynä kolme aiheeseen liittyvää opintokokonaisuutta.

  Urheilijoille, valmentajille ja seura- ja järjestötoimille suunnattu koulutus antaa konkreettisia työkaluja muun muassa oman henkilöbrändin johtamiseen, vastuulliseen valmentamiseen ja urheilutoiminnan johtamiseen talouden tunnuslukujen avulla. Koulutus on maksuton eikä osallistujilta edellytä aiempia korkeakouluopintoja. Koulutukset jatkuvat uusilla teemoilla vuoden 2021 puolella.

  Ilmoittautuminen on jo käynnissä

  Syksyn opintoihin valitaan 20 hakukriteerit täyttävää hakijaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Opiskelijavalinnat ovat selvillä 4. syyskuuta ja opinnot alkavat orientaatiojaksolla 14. päivänä samaa kuuta. Viiden opintopisteen laajuiset opintokokonaisuudet on aikataulutettu siten, että ne voi suorittaa sujuvasti syksyn aikana. Myös yksittäisen opintojakson suorittaminen on mahdollista.

  Koulutus järjestetään syksyn osalta pääosin verkko-opintoina, ja opintoja on mahdollista suorittaa työn ohessa. Verkossa toteutettavia kontaktikertoja on 1-2 kertaa viikossa, pääasiassa iltaisin.

  Ilmoittautuminen syksyn opintojaksoille on käynnissä 31.8.2020 saakka. Hakulomake ja lisätiedot: www.sportbusinesslapland.fi.

  Hankeinfo

  Sport Business Lapland -hankkeen tavoitteena on vahvistaa urheiluliiketoiminnan osaamista ainutlaatuisessa toimintaympäristössä. Ajalla 1.11.2019-31.10.2021 toteutuvaa hanketta hallinnoi Lapin ammattikorkeakoulu ja sen osatoteuttajana toimii Santasport Lapin urheiluopisto. Hankkeen budjetti on 303 730 € ja sitä rahoittaa Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus Euroopan sosiaalirahastosta.

  Lapin ammattikorkeakoulu on Euroopan unionin pohjoisin ammattikorkeakoulu. Sijainti on meille mahdollisuus erikoistua: vahvuutemme on arktinen olosuhdeosaaminen. Hyödynnämme pohjoisen tarjoamia rajattomia mahdollisuuksia niin opetuksessa kuin TKI-toiminnassammekin. Toimipaikkamme sijaitsevat Kemissä, Rovaniemellä ja Torniossa.

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)