asd
More

  Telia näyttää maksutta 38 legendaarista Liigan pudotuspeliottelua vuosien varrelta – ensimmäiset pelit tänään

  Telia tarjoaa jääkiekkoviihdettä maksutta Telia TV:ssä maalis-huhtikuussa. Luvassa on nostalgisia hetkiä 1990-luvun puolivälistä viime kauden sensaatiomaiseen ”oranssiin kevääseen”.  

  Kärpät – HPK 9.9.2017. Lasse Kukkonen HPK maalin edustalla

  ”Liigan kausi päättyi ennenaikaisesti ja myös Telian Liiga-lähetykset loppuivat. Monen lätkäfanin kevääseen syntyi tyhjiö. Telia haluaa omalta osaltaan tuoda viihdykettä tämän täysin poikkeuksellisen tilanteen keskelle. Siksi kaivoimme Liigan arkistoista valikoiman takavuosien kutkuttavimpia otteluita fanien iltoja piristämään”, sanoo Telian Liiga-lähetysten vastaava tuottaja Kalle Takala.  

  Liiga-klassikoissa ovat mukana muun muassa 1990-lukua hallinneiden jättiläisten – TPS:n ja Jokereiden – legendaarisia mestaruustaisteluita. Myös Juhani Tammisen piiskaaman Vaasan Sportin ja Porin Ässien välinen kevään 2009 karsintasarjan ratkaisuottelu löytyy arkistojen aarteiden joukosta.   Maksuttomia kiekkosisältöjä näytetään Telia TV:ssä LiigaTV-kanavalla 27.3.–17.4. välisenä aikana arkisin ja lauantaisin. Illan kuluessa voi nauttia kahdesta eri pelistä. Pelit ovat myös katsottavissa tallenteina jälkikäteen.  

  Sisältöjen katsominen vaatii Telia TV -tilin avaamisen ja rekisteröitymisen. Tilin luominen ja kanavien katsominen ei sido mihinkään ja on maksutonta.

  Mikäli asiakkaalla on jo Telia TV -tunnukset, uusia erillisiä tunnuksia ei tarvita, vaan sisällöistä voi ryhtyä nauttimaan saman tien. Katselu onnistuu Telia TV -sovelluksella, Telia digiboksilla tai Telian kaapelikortilla.   Viikonlopun lähetykset:

  Pe 27.3.

  Klo 17.00 Liiga-klassikko: TPS-Jokerit 4. finaali (4.4.1996)
  Klo 19.30 Liiga-klassikko: Jokerit-TPS 3. finaali (6.4.1997)
  La 28.3.

  Klo 17.00 Liiga-klassikko: HIFK-Ilves 3. finaali (11.4.1998)
  Klo 19.30 Liiga-klassikko: HIFK-TPS 4. finaali (18.4.1999)

  Tarkemmin tietoja näytettävistä peleistä täällä: https://www.telia.fi/klassikkopelit

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)