test
More

  ”Nyt on aika seisoa sanojen takana” – Amirkhani valmiina sunnuntain otteluun

  Tulevana sunnuntaina vapaaottelija Makwan Amirkhani kohtaa Liverpoolissa amerikkalaisottelija Jason Knightin UFC-kehässä. Edellisestä ottelusta on kulunut hieman yli vuosi ja katkera tappio britti Arnold Allenille on vain muisto. Ottelu on katsottavissa Viaplay-palvelussa. 

  Suomen valovoimaisimpiin vapaaottelijoihin kuuluvan Amirkhanin ottelua on odotettu pitkään, joten myös aikaa valmistautumiseen on ollut runsaasti. Amirkhani odottaa sunnuntain ottelua rauhallisen luottavaisesti. ”Nyt on aika seisoa sanojen takana”, sanoo pääosin Dublinissa viimeaikoina treenannut Amirkhani muutamaa päivää ennen ottelua.

  Sunnuntaina, 28. toukokuuta pidettävä Liverpoolin UFC-ilta on katsottavissa suorana Viaplay-palvelusta. Lähetys Liverpoolista alkaa klo 17:00. Illan selostavat Jani Rajalin sekä Timo-Juhani Hirvikangas.

  Illan otteluun on mahdollista valmistautua myös kotisohvilla katsomalla Viaplay Original -sarjan Inside Makwan Amirkhanin kaksi juuri valmistunutta jaksoa. Dokumenttisarjassa selviää missä kunnossa Maku on nyt, mitä vuodessa on tapahtunut ja kuinka valmistautuminen on muuttunut edellisestä kerrasta? Inside Makwan Amirkhani dokumenttisarja on katsottavissa Viaplayssa sekä nyt myös ilmaiseksi Viafree-palvelussa.

   

  Lisää ottelusta: https://www.is.fi/muutlajit/art-2000005612457.html

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)