asd
More

  Miten voi tallentaa NBC Sports -sisältöä?

  Yhdysvaltalaisen NBC-televisiokanavan urheiluohjelmat tuottaa NBC Sports Group. Sen ohjelmistoon kuuluvat olympialaiset, NFL, Ryder Cup, NHL, Kentucky Derby, US Open -golfkisat sekä PGA Tour. NBC Sports on yhdysvaltalainen urheilukanava, joka lähettää siis erilaisia urheilutapahtumia. Kanavan nimi otettiin käyttöön vuonna 1989, ja se juontaa juurensa kanavan emoyhtiöstä, NBC Universalista. Sen ohjelmistoon kuuluvat yllä lueteltujen sisältöjen lisäksi muun muassa Wimbledonin tenniskilpailu, taitoluistelun MM-kilpailut, Ranskan avoimet tennisturnaukset, Rugbyn maailmanmestaruuskilpailut sekä uinnin MM-kilpailut. Dick Ebersol johtaa NBC Sportsia.

  Olympic Channel on NBC:n tytäryhtiö, joka on lähettänyt kesäolympialaisia vuodesta 1988 ja talviolympialaisia vuodesta 2002 lähtien amerikkalaisille. NBC lähettää olympiasisältöä ohjelmissaan hyvissä ajoin ennen kisoja. NBC lähetti esimerkiksi vuoden 2008 Pekingin olympialaisia yhteensä yli 3500 tuntia 7 eri kanavalla Pekingissä. Kanava lähettää olympiakisoja Yhdysvalloissa vähintään vuoteen 2032 saakka, jonne asti sen nykyinen sopimus kattaa.

  Näin voit tallentaa NBC Sports -sisältöä

  NBC Sports kanavan sisällön lataaminen omaan koneeseen onnistuu erillisen ohjelmiston avulla. Ensimmäiseksi sinun tulee ladata maksutta Audials Movie niminen ohjelmisto, jonka lataamiseksi sinun ei tarvitse edes rekisteröityä. Se toimii moitteetta ainakin Windows-laitteissa. Lataamisen jälkeen asenna se ohjelmiston ohjeita seuraamalla. Jos et syystä tai toisesta pidä ohjelmasta, sen voi poistaa koneesta parilla hiiren klikkauksella.

  Asennuksen jälkeen käynnistä ohjelmisto ja klikkaa ”Video Streaming”. Sen jälkeen valitse näytön alalaidan format-kohdasta haluamasi videotiedostomuoto (esim. *mov). Klikkaa sitten NBC ja avaa laitteesi nettiselaimella NBC Sports -sisältö, jota haluat tallentaa. Hei kun alat toistamaan videota, myös sen tallentaminen käynnistyy. On hyvä tarkistaa, että toistat videota parhaassa koossa, koska niin myös lataamasi video on hyvä laadultaan. Voit tarkkailla tallentamisen edistymistä ohjausikkunan avulla. Sitten kun tallennuksesi on valmis, video siirtyy Audialsin soittolistaan, jonka näet näytön sivussa. Sen hankalampaa NBC Sports -sisällön lataaminen ei ole.

  NBC Sports – valtavasti laadukasta urheilua

  NBC Sports lähettää PGA Tour -kisat. Golfin ystävillä, NBC Sports onkin juuri PGA Tourin sisällön katsomista varten erinomainen. Golf Channel on NBC:n tytäryhtiö, joka on omistettu kokonaan golfurheilulle. Ryder Cup on miesten turnaus, jonka kansainvälinen PGA Tour -liitto järjestää joka toinen vuosi. Jopa 32 ammattimaista miespelaajaa, jotka edustavat maitaan joukkueissa, kilpailevat toisiaan vastaan yhdeksällä kilpailukierroksella syyskuussa eri puolilla Eurooppaa ja Amerikkaa. Kilpailu on nimetty Samuel Ryderin mukaan, joka on brittiläisen ruohonleikkureita valmistavan yrityksen perustaja.

  Kentucky Derby on hevoskilpailu, joka on järjestetty Churchill Downsissa toukokuun ensimmäisenä lauantaina joka vuosi vuodesta 1875 lähtien. Esimerkiksi vuoden 2017 Derbyyn osallistui 165 000 katsojaa, ja sen kokonaispalkinto oli 2 miljoonaa dollaria. Palkintorahoilla mitattuna se on yksi suurimmista Yhdysvaltain hevosurheiluteollisuuden järjestämistä tapahtumista. Tapahtuman kakunkoristeita ovat muun muassa kakkuihin lisätyt värikkäät hatut ja hunnut sekä mint juleps, joka on bourbonista tai vodkasta ja vedestä (minttua ja sokeria) tai sitruunalime-soodasta valmistettu alkoholijuoma, joka perinteisesti liittyy tähän tapahtumaan.

  Ryder Cup on miesten turnaus, jonka International PGA Tour järjestää joka toinen vuosi. Jopa 32 ammattimaista miespelaajaa, jotka edustavat maitaan joukkueissa, kilpailevat toisiaan vastaan yhdeksän kierroksen kilpailussa 26–28 syyskuuta Euroopassa ja Amerikassa. Esimerkiksi vuoden 2016 Ryder Cupissa Eurooppa voitti Amerikan 18/38 pisteellä 10/42 pistettä vastaan. NBC televisioi Yhdysvalloissa myös US Openin, miesten tennisturnauksen elo-syyskuussa.

  NHL ja Wimpledon

  NBC lähettää NHL-otteluita ohjelmistossaan, mukaan lukien ”Thursday Night Hockey”, ”Hockey Night in America”, Stanley Cupin pudotuspelien esiotteluiden televisiointi ja ”Wednesday Night Rivalry”. NBC on lähettänyt NHL-liigan otteluita ensimmäisestä lähetyksestään, New York Rangersin ja Philadelphia Flyersin välisestä näytösottelusta lähtien. NBC edisti kahta kansallista NHL-otteluiden televisiointia 1960-luvulla: Game of the Week -lähetyksiä lauantai-iltapäivisin sekä pudotuspelejä. Ensimmäinen virallinen jääkiekko-ottelulähetys tuli vuosien 1964–65 aikana.

  Wimbledonin tenniskilpailu on yksi maailman arvostetuimmista tennistapahtumista. Se järjestetään Wimbledonin nurmikentillä Lontoossa, ja se pelataan vuosittain loppuviikolla. Vuoteen 1921 asti vain miehet saivat kilpailla. Turnaus järjestetään kahden viikon ajan kesäkuun lopussa tai heinäkuun alussa joka vuosi.

  Taitoluistelu, Rugby ja Ranskan avoimet

  NBC Sportsin lähettämä taitoluistelun maailmanmestaruuskilpailut ovat Kansainvälisen luisteluliiton vuodesta 1896 lähtien vuosittain järjestämät taitoluistelukilpailut miesten, naisten ja pariluistelun sarjoissa. Kukin maa saa lähettää enintään kolme osallistujaa, jos he ovat kelvollisia edellisen vuoden MM-kilpailuissa saavuttamiensa sijoitusten perusteella. Kilpailijat suorittavat kaksi ohjelmaa (lyhyt ja vapaa), joiden aikana heidän on saavutettava tietty määrä pisteitä tuomareiden pisteiden mukaan.

  Ranskan avoimet ovat vuosittainen Grand Slam -tennisturnaus, joka järjestetään kahden viikon ajan toukokuun lopussa ja kesäkuun alussa. Se järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1891 ulkoilmassa sijaitsevilla savikentillä Stade Roland Garrosilla, joka on nimetty kuuluisan lentäjän mukaan, joka laskeutui lentokoneellaan lähelle kilpailun aikana. Lukuun ottamatta ensimmäisen ja toisen maailmansodan aikaisia taukoja se on järjestetty vuosittain siitä lähtien.

  Rugby World Cup on Rugby World Cup Ltd:n joka neljäs vuosi järjestämä kansainvälinen Rugby-kilpailu. Australia, Uusi-Seelanti ja Ranska isännöivät vuoden 2023 turnausta. Ensimmäisen kerran turnaus järjestettiin vuonna 1987, ja 16 joukkuetta kilpaili maailmanmestarin tittelistä. Vuodesta 2017 lähtien MM-kilpailuissa on 20 rugby Sevens -maajoukkuetta miesten maiden joukossa ja 14 naisten maata. Kun NBC Sports -kanavan sisältö on näin erinomaista, ei ole mikään ihme, että moni haluaa tallentaa kanavan sisältöä omaan laitteeseensa.

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)