More

  Miten voi tallentaa FOX Sports sisältöä?

  Oletko suomalainen penkkiurheilun ystävä? Fox Sports, josta käytetään myös nimitystä Fox Sports Media Group, on Fox Corporationin urheiluohjelmien osasto. Fox Sports vastaa Fox-lähetysverkon Fox Sports 1 ja 2 urheilulähetyksistä. Lisäksi sisältöön kuuluu Fox Sports Radio.

  Kaikki sai alkunsa vuonna 1994, kun Fox osti National Football Leaguen otteluiden lähetysoikeudet. Seuraavina vuosina Fox on televisioinut National Hockey Leaguen (1994–1999), NASCAR:in (2001 – tähän päivään), Major League Baseballin (1996 – tähän päivään) sekä Bowl Championship Seriesin  (2007–2010). Lisäksi se on lähettänyt Major League Soccer:ia, Yhdysvaltojen avoimmen golfturnauksen ja paljon muuta huippu-urheilua vuosien saatossa. Ei siis mikään ihme, että monet haluavat tallentaa FOX Sportsin sisältöä.

  Näin voit tallentaa FOX Sports sisältöä

  Yksi tapa tallentaa FOX Sports sisältöä on käyttää Audials Movie -ohjelmistoa. Lataa Audials Movie ilmaiseksi ja ilman rekisteröitymistä ja asenna se koneeseesi sen jälkeen. Se on helppo poistaa, jos päädyt siihen, ettet enää tarvitsekaan sitä. Käynnistä ohjelmisto sitten ja siirry ”Streaming”-osiossa olevaan ”Tallenna video” -kohtaan. Valitse sitten formaatti, kuten *.mov tai *.mp4.

  Klikkaa sitten ”Videon tallennus” -näppäintä ja valitse avautuvasta pudotusvalikosta ”Valitse tallennustyökalu” -> ”Valitse automaattisesti”. Sen jälkeen avaa fox.com nettiselaimessasi ja valitse video, jonka haluat itsellesi tallentaa. Tallenteen tallennus alkaa heti, kun videota toistetaan. Näin helposti se käy. Varmista kuitenkin, että videosi toistetaan originaalissa koossa, jotta saat parasta mahdollista laatua. Voit katsoa ohjausikkunasta tallennuksen etenemistä.

  Tarjolla on myös muita ohjelmistoja, mutta yllä oleva ohje Audials Movie -ohjelmistolle. Eri ohjelmistot tekevät joka tapauksessa videoiden, elokuvien ja sarjojen tallentamisesta helppoa suoraan omalta tietokoneen näytöltäsi. Tämä prosessi ei rajoitu vain FOX Sports -sisältöön, vaan sitä voidaan käyttää myös lukemattomissa muissa sisällöissä. Monen ohjelmiston avulla voit siis tallentaa videoviihdettä valitsemillasi verkkosivustoilla. Videoiden, elokuvien ja sarjojen tallentamisen jälkeen voit katsoa ne välittömästi tietokoneellasi. Voit myös muuntaa tiedostot haluamaasi muotoon ja/tai siirtää ne kannettaviin laitteisiin (iPhone, iPad, Android, Xbox, jne.), jotta voit nauttia mediastasi missä vain.

  Katso ja tallenna baseballia

  MLB eli Major League Baseball tulee Fox Sportsilta. Millainen laji baseball sitten on? Se on suosittu amerikkalainen urheilupeli, jossa tavoitteena on saada enemmän juoksuja kuin vastustajat sen jälkeen, kun kaksi joukkuetta on vuorollaan lyönyt ja kentällä noudattaen sääntöjä.

  Liukuminen on olennainen osa baseballia, koska sitä voidaan käyttää strategiana sekä puolustuksessa että hyökkäyksessä. Monet pelaajat huomaavat, että yksi tapa, jolla he voivat tehokkaimmin liikkua pesäpallokentällä, on liukua pesälle juostessaan pesästä toiseen tai yrittäessään välttää osumasta muihin pelaajiin. Toiset pelaajat uskovat, että on parempi olla liukumatta ja yrittää koskettaa tukikohtaa juostessaan sen ohi.

  Urheilun katsominen siirtymässä nettiin

  Ihmiset haluavat katsoa urheilua, jotta he voivat nähdä eri urheilulajien harrastajien kilpailevan toisiaan vastaan. Se tarjoaa paitsi viihdettä myös tietoa muiden urheilijoiden käyttämistä tekniikoista ja menetelmistä sekä heidän nykyisestä kunnostaan. Monet ihmiset haluavat katsoa urheilua, koska he nauttivat siitä, miten kilpailevat joukkueet haastavat toisiaan.

  He eivät katso urheilua vain viihteen vuoksi, vaan myös nähdäkseen, mikä joukkue pystyy voittamaan kenet ja miten he sen tekevät. He haluavat myös nähdä, onko vastustajajoukkueella heikkouksia ja voivatko he käyttää niitä hyväkseen voittaakseen sen. Ihmiset nauttivat urheilun seuraamisesta, vaikkeivat olisikaan minkään tietyn joukkueen faneja.

  Ihmiset tallentavat paljon urheilua tietokoneella ja katsovat sitä myöhemmin. Tämän takia moni on kiinnostunut myös siitä, miten FOX Sports sisältöä voi tallentaa omaan laitteeseensa. Ihmiset voivat katsella suosikkijoukkueensa peliä tietokoneeltaan ja katsoa sitä myös ystäviensä kanssa, silloin kun ystävät tulevat vierailulle. Suomalaiset ovat jo vuosikymmeniä katsoneet paljon urheilua TV:stä ja nyt pikkuhiljaa katsominen on siirtymässä nettiin. Urheilua esitetään jo nykyisin paljon suoratoistovideopalveluissa.

  Suoratoistoissa on paljon etuja

  Urheilun katsomisessa verkossa on monia etuja, joita ei ole, kun sitä katsotaan televisiosta. Jotkut ihmiset nauttivat urheilun katsomisesta HD-laadulla, ja he olisivat pettyneitä, jos paras resoluutio, joka heillä on käytettävissään, olisi vain vakiotarkkuus. Urheilutapahtumien suoratoistoon liittyy joitakin oikeudellisia kysymyksiä, koska useimmat niistä on suojattu tekijänoikeuslaeilla, joissa sanotaan, mitä ottelusta otetulla materiaalilla saa tehdä (esimerkiksi sitä ei saa jakaa rahanarvoisesti ilman lupaa).

  Urheilun katsominen suoratoistona netissä on suosittua varsinkin Yhdysvaloissa. Yhdysvalloissa on hyvin vahva urheilun suoratoistokulttuuri ollut jo yli vuosikymmenen. Euroopan maat alkoivat vasta hiljattain suoratoistaa urheilua verkossa suurissa määrin. Erään tutkimuksen mukaan jopa yli puolet amerikkalaisista miehistä katsoo urheilua tietokoneella tai kannettavalla tietokoneella.

  Suoratoistopalveluiden heikkous on, että se edellyttää nopeaa laajakaistaa. Internet-yhteyden on kestettävä videon suoratoiston aiheuttama datakuorma. Tilastojen mukaan yli 50 prosentilla Yhdysvaltojen kotitalouksista on jo internet-yhteys, joka tukee teräväpiirtovideon suoratoistoa. Lisäksi monet amerikkalaiset urheilufanit tilaavat jo nyt maksullisia televisiopalveluja, joten vain pieni osa heistä siirtyy todennäköisesti kokonaan televisiotilauksista verkkotilauksiin. Tämä tarkoittaa sitä, että vaikka urheiluliigat lopettaisivat urheilutapahtumiensa myynnin televisiossa, riittäisi yhä riittävästi asiakkaita, jotka haluaisivat katsoa urheilua sen sijaan muiden laillisten kanavien kautta.

  Urheilulähetykset ovat kokeneet suuria muutoksia aikojen kuluessa, ja nykyään ihmiset haluavat eri asioita kuin 20 vuotta sitten tai jopa 10 vuotta sitten. Urheilulähetykset tulevat muuttumaan jälleen tulevaisuudessa ja yksi selvä trendi on eri kanavien, kuten FOX Sports:in tallentaminen netissä.

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)