More

  Miten voi tallentaa ESPN sisältöä?

  ESPN tarjoaa mielenkiintoista sisältöä myös suomalaisittain asiaa tarkasteltaessa. Moni voikin pohtia, miten ESPN sisältöä voi tallentaa niin, että sitä voi katsoa silloin, kun itselle parhaiten sopii. Ihmisillä on nykyisin niin paljon kiireitä, vastuita ja harrastuksia, että monen on vaikea katsoa lähetyksiä silloin, kun ne suorana lähetetään. Hyvä uutinen on kuitenkin se, että kuka tahansa voi tallentaa myös ESPN sisältöä ja tallentaminen on loppujen lopuksi melko helppoakin.

  ESPN-brändi on yksi maailman tunnetuimmista. Se on maailman johtava urheilutoimija, joka tarjoaa satoja suoria urheilutapahtumia, mukaan lukien huipputason urheilutapahtumia, kansainvälisiä kilpailuja ja yksinoikeudella tuotettuja uutisohjelmia. Kanavan perustivat Scott Rasmussen, hänen isänsä Bill Rasmussen, Donny Stanley ja Cardell Stanley ennen kuin se nimettiin uudelleen ESPN Cable Newsiksi (nykyisin ESPN), ja nykyinen nimi tuli käyttöön sen jälkeen, kun ABC Sportsin lähetysoikeudet hankittiin 7. joulukuuta 2002 Kayo Northille.

  ESPN aloitti lähetyksensä Yhdysvalloissa jo 1970-luvulla. ESPN:ää lähetetään lähes 100 miljoonassa amerikkalaisessa kodissa. Kanavan omistuksen on sittemmin hankkinut Walt Disney Company. Kesällä 2009 paljastui, että ESPN oli sopinut maksavansa Setantalle 106 miljoonaa euroa Englannin Valioliigan televisiointioikeuksista.

  ESPN sisällön tallentaminen

  ESPN sisällön tallentaminen on melko helppoa. Lataa aluksi Windows-ohjelmisto ”Audials Movie” ja asenna se koneeseesi. Se on ilmainen, eikä edes rekisteröintiä tarvita. Se on myös helppo poistaa, jos et tarvitse sitä enää jatkossa. Käynnistä sen jälkeen Audials Movie Windows -ohjelmisto ja mene sitten ”Video Streaming” -osaan.

  Sen jälkeen paina ”ESPN”-ruutua Audials Movie -ohjelmistossa. Sitten Chrome- tai Firefox-selaimella avaa espn.com. Sen jälkeen sinun tuleekin jo valita jakso, lähetys tai elokuva, jonka haluat tallentaa. Striimin tallennus alkaa välittömästi, kun videota toistetaan. Sinun kannattaa lisäksi tarkistaa, että video toistetaan alkuperäisessä koossa parhaan mahdollisen laadun saavuttamiseksi. Näet ohjausikkunassa koko ajan ESPN-tallentamisen edistymisen.

  ESPN tarjoaa NBA-koripalloa

  Ei ole ihme, että moni haluaa tallentaa ESPN:n sisältöä, koska se tarjoaa viihdettä eri lajien parhaista sarjoista. ESPN julkaisee ESPN National Basketballin erikoisnumeron, jossa käsitellään koripalloon liittyviä uutisia ja tapahtumia. Ohjelmaa isännöi Michael Eaves, ja Brian Scalabrine, Doris Burke, Tim Legler, Chauncey Billups, Stephen Bardo, Roy Firestone, Fran Fraschilla ja Jay Bilas, kaikki ovat vahvistaneet sitoumuksensa. Muihin osallistujiin odotetaan kuuluvan Kobe Bryant (kun hänen sopimusneuvottelunsa on saatu päätökseen), Kevin Love (kun hän palaa loukkaantumisesta) ja Tony Gaffney (menestyksekäs kesä Euroopassa). LeBron Jamesin agentti kiisti huhut, joiden mukaan James olisi halukas esiintymään ohjelmassa.

  NBA on erittäin suosittu Yhdysvalloissa, mutta toki lajia seurataan myös Suomesta käsin. Keitä pelaajia kannattaa seurata tänä vuonna? Kenen uskot voittavan kaiken? Mitkä joukkueet pääsevät pudotuspeleihin, ja kuka nimetään kauden MVP:ksi? Moni odottaakin innolla jokaista uutta jaksoa ESPN National Basketball with Michael Eaves and Brian Scalabrine -ohjelmasta, joka nähdään ESPN:llä.

  Kaudella 2021–2022 lisää NHL-jääkiekkoa

  Kaudella 2021–2022 ESPN tarjoaa myös suomalaisia varmasti kiinnostavaa NHL-jääkiekkoa. NHL on jääkiekon ammattilaisliiga, jossa pelaa suomalainen pelaaja lähes jokaisessa joukkueessa. Liigan uusin joukkue, Kraken, perustettiin vuonna 2021. Kraken pitää majaa Seattlessa. Yksi kaikkien aikojen tunnetuimmista pelaajista NHL:ssä on Teemu Selänne, joka pelasi uransa aikana useissa joukkueissa ja jota pidetään yleisesti yhtenä jääkiekon suurimmista pelaajista. Hän jäi eläkkeelle vuonna 2014 pitkän uran jälkeen, johon kuului esimerkiksi yksi Stanley Cup -mestaruus. 18 kauden aikana Selänne edusti Winnipeg/Phoenix Coyotesissa, Anaheim Ducksissa ja San Jose Sharksissa.

  Tällä hetkellä NHL:n kirkkaimpia suomalaistähtiä ovat Patrik Laine, Sebastian Aho, Mikko Rantanen sekä Alexander Barkov. Aho varattiin Carolina Hurricanesiin vuonna 2015, ja hän on yksi sen kärkipelaajista. Rantanen pelaa Colorado Avalanchessa ja Barkov Florida Panthersissa, kaikki siis Pohjois-Amerikassa. Heidän jääkiekkokautensa kestää syyskuusta huhtikuuhun. NHL:n suomalaisfanit voivat seurata näiden nuorten tähtien pelaamista suorana esimerkiksi sunnuntaisin, kun ESPN tarjoaa NHL-kiekkoselostuksia. Ottelut tulevat melko myöhään, joka on yksi syy, miksi moni miettii, miten ESPN sisältöä voi tallentaa.

  NFL – Amerikkalainen jalkapallo

  Moni haluaa tallentaa sisältöä ESPN:stä, koska sieltä tulee NFL:ää. NFL:ää on hyvin vaikea katsoa minkään muun alustan kautta, vaikka käyttäisit VPN:ää ja IP-osoitetta Amerikasta, kuten moni tekee. NFL on amerikkalaisen jalkapallon kuninkuusluokka. Jos seuraat amerikkalaista jalkapalloa, haluat nähdä juuri tätä ESPN:n sisältöä.

  NFL:n seuraaminen on erittäin viihdyttävää. Esimerkiksi New England Patriots, joka pelaa NFL:ssä, joutui hiljattain syytetyksi huijaamisesta. Parasta amerikkalaisessa jalkapallossa on itse jalkapallo. Se on täydellinen pallo painon, ympärysmitan ja ilmanpaineen suhteen. Amerikkalainen jalkapallo on tunnettu myös Tom Bradyn ansiosta. Hänellä on uskomaton heittokäsi.

  Tallenna ja katso silloin kun sinulle parhaiten sopii

  Voit katsoa ESPN:ää verkossa, mutta voit myös ladata materiaalia omalle laitteellesi, jotta voit katsoa otteluita ja urheilutapahtumia riippumatta siitä, oletko nettiin yhteydessä vai et. Latausprosessi suoritetaan ohjelmalla, joka muuttaa ladatun materiaalin tiedostoksi, jota voidaan toistaa tietokoneella.

  Eri ohjelmistoja voidaan käyttää PC:llä, Macilla ja kaikilla yleisillä laitteilla, kunhan ohjelma on ajan tasalla. Videotiedosto kannattaa yleensä tallentaa puhelimeen tai tablettiin MP4-tiedostona, koska tämä muoto toimii yleensä parhaiten. On myös hyvä idea tallentaa tiedostot omaan kansioonsa, jotta löydät ne nopeasti, kun tarvitset niitä.

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)