More

  Kisakausi jatkuu Norjan X Gamesilla – mukana Rene ja Enni

  Hafjellissa Norjassa lasketaan tällä viikolla kauden toinen ja samalla kauden viimeinen X Games. Kun Kiinan X Games jouduttiin perumaan koronaviruksen vuoksi, typistyy X Games -kiertue alkuperäisestä kolmen kisan suunnitelmasta kahdeksi kisaksi.

  Suomesta kilpailemaan lähtee Rene Rinnekangas sekä Enni Rukajärvi, joka pääsi mukaan varasijalta. Molemmat osallistuvat slopestyleen ja big airiin, joiden lisäksi Rinnekangas myös knuckle huckiin. 

  – US Openin pohjalta asetelma on erittäin mielenkiintoinen. Renellä on edelleen kovasti nälkää, sillä siellä on oltu hyvin lähellä loistavaa onnistumista. Kaiket merkit viittaa siihen, että sellainen on tulossa. Toivotaan, että tämä olisi sellaisessa kohtaa kautta, että hankalan alkukauden jälkeen se saataisiin nyt realisoitua täyteen onnistumiseen. Mahdollisuuksiahan siellä on Renellä kolmessa lajissa, päävalmentaja Antti Koskinen kommentoi.

  – Ennin kohdalla US Openin nousujohteinen teema teki hyvää henkisesti. Siellä tuli hyvää venymistä ja ensimmäinen kisassa tehty caballerial 900, niin siitä saa todella paljon uutta puhtia Norjaan. Alunperin oli sinne varasijalla, ja nyt parin laskijan poisjäännin myötä sai sinne paikan. Hienoa, että sinne sai vielä mahdollisuuden. Yleisesti ottaen jännä nähdä millaiset olosuhteet sinne on saatu ja miten laskijoilla adaptaatio näihin olisuhteisiin onnistuu. Hafjell ei ole mikään kovin massiivinen, ja US Open oli kauden massiivisin. Voi olla, että laskijat joutuvat keksimään luovempia ratkaisuja, ja se on tietenkin luovana laskijana tunnetulle Renelle etu, Koskinen jatkaa.

  Lähetykset näytetään suorana Elisa Viihteellä.

  Aikataulu (Suomen-aikaan): 

  Lauantai 7.3.
  16.30 Big air, naiset
  18.30 Big air, miehet
  20.30 Knuckle huck

  Sunnuntai 8.3.
  11.30 Slopestyle, naiset
  14.30 Slopestyle, miehet

  Aikuisten maajoukkueen viralliset tukijat ovat Ruka ja Pihlajalinna.

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)