More

  Elisa Viihde näyttää kaikki voimistelun SM-kilpailut

  Elisa Viihde Sportilla nähdään kevään aikana kaikki voimistelun kilpalajien SM-kilpailut. Tämä on ensimmäinen kerta, kun jokaisen voimistelulajin omat SM-kilpailut televisioidaan näin laajasti.

  – Haluamme tuoda Elisa Viihde Sportiin katsottavaksi monipuolisesti kotimaista urheilua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman kattava paketti eri lajeja, jotka kiinnostavat asiakkaitamme. Meille on myös tärkeää toimia yhdessä lajiliittojen kanssa ja kehittää suomalaista urheilua, kertoo Elisa Viihteen urheilu- ja maksu-tv-liiketoiminnasta vastaava Mika Lepistö.

  – Yhteistyö Elisa Viihteen kanssa täydentää voimistelun näkyvyyttä ja mahdollistaa entistä useampien kilpailujen seuraamisen myös kotisohvalta. Huippu-urheilijoidemme tähtäimessä ovat jo Tokion olympialaiset, ja näin urheilijoiden matkaa pääsee seuraamaan SM-kisojen osalta myös Elisa Viihteessä, iloitsee Voimisteluliiton pääsihteeri Maria Laakso.

  Maalis-toukokuussa SM-kilpailut käydään yhteensä kahdeksassa voimistelun kilpalajissa. Elisa Viihde näyttää finaalit suorina lähetyksinä, ja ne voi katsoa myös myöhemmin tallenteina. Lähetyksissä on suomenkielinen selostus. Finaalit järjestetään seuraavan aikataulun mukaan:

  • 25.3. Trampoliinivoimistelu
  • 21.‒22.4. Rytminen voimistelu
  • 29.4. Joukkuevoimistelu
  • 5.5. TeamGym
  • 6.5. Akrobatiavoimistelu
  • 19.5. Kilpa-aerobic
  • 27.5. Miesten ja naisten telinevoimistelu

  SM-kilpailujen lisäksi Elisa Viihde näyttää 17.‒18.3. joukkuevoimistelun maailmancupin, joka järjestetään Vantaalla. Kovatasoisessa maailmancupissa kilpailee hallitsevien maailmanmestareiden Minettien lisäksi 26 joukkuetta 11 maasta.

  Kaikki voimistelun SM-kilpailut ja joukkuevoimistelun maailmancup näytetään kuukausimaksullisilla Elisa Viihde Sport -kanavilla, joita voi katsoa verkossa, Elisa Viihde -digiboksilla, Elisa Viihde -sovelluksella tai Elisan kaapeli-tv:ssä.

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)