asd
More

  Laskettelukeskus jakaa jälleen kausikortit ekaluokkalaisille ja nyt myös tokaluokkalaisille ilmaiseksi.

  Ski Sport Finlandin hallituksen jäsen Kalle Palander on innolla hankkeessa mukana ja hän haluaa tehdä laskettelusta helpommin lähestyttävän harrastuksen. Talviliikuntaan tulee kaikilla lapsilla olla oikeus.

  Vihdissä jo 4 rinnettä ja 4 hissiä avoinna!

  Vihdin kunnassa kaikille Ekaluokkalaisille oppilaille jaettiin jo viime vuonna pioneerihankkeena kausikortit paikalliseen rinnekeskukseen. Tänä vuonna hanke on laajennettu koskemaan eka- ja tokaluokkalaisia. Kausikortit jaettiin oppilaille kouluissa ja jaon suoritti Ski Sport Finlandin Maailmanmestari ja Maailman-Cup voittaja Kalle Palander yhdessä Winter-nalle maskotin kanssa.  

  Minulla on ilo olla mukana koululaisten hankkeessa. Lisäksi olen ollut mukana ideoimassa 3-4 vuotiaille ratalaskukerhoa, joka alkoi Vihti Ski Centeriin viime talvena, ratakerho otettiin ilolla vastaan ja jatkuu tänä talvena, toteaa Kalle. Näin saimme urheilijan polun varhaistettua uudella ensiaskeleella, hän jatkaa.

  Palander haluaa laskettelun ja alppihiihdon olevan osana suomalaisten talviliikuntaa ja juuri siksi olla mukana nuorten ja lasten liikuntaa edistävissä teoissa.

  Vihti Ski Center on vuodesta -84 toiminut laskettelukeskus, joka palvelee talvisin kymmeniätuhansia talviliikunnan harrastajia. Viime talveksi avattu Winterpark tarjoaa laskettelun ja lautailun lisäksi talviaktiviteetteja, kuten pulkkailua, tuubimäkeä, lumilinnaa, grillipaikkaa yms. Ratalaskutoiminta on aktiivista Vihdissä ja keskus onkin tuottanut Suomessa eniten Maailman-Cupeissa edustaneita laskijoita. Vihdistä on myös noussut kymmeniä lumilautailun ammattilaisia.

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)