More

  Suomen Urheiluopisto kouluttamaan Intersport-lajimestareita

  Intersport Finland Oy ja Suomen Urheiluopisto ovat allekirjoittaneet kumppanuussopimuksen 5.12.2019, jolla käynnistetään keväällä 2020 täysin uusi valmennusohjelma. Ohjelman tarkoituksena on kehittää Intersport-myymälähenkilökunnan urheiluosaamista, jotta kuluttaja-asiakkaille voidaan tarjota entistä parempaa ja laadukkaampaa palvelua sekä näin vahvistaa Intersportin voittajakulttuuria.

  Opisto kehittää ja tuottaa Intersportille Lajimestarit-nimistä koulutuskokonaisuutta, jonka tuloksena syntyy Lajimestareita Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnosta (150 osaamispistettä). Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, jossa on 21 lähiopetuspäivää eri teemoista urheiluopistolla Vierumäellä, minkä lisäksi opiskelijat syventävät oppimistaan kauppatyöskentelynsä ohessa. Kokonaisuutena koulutus kestää noin yhden vuoden. Tämän tutkintoon johtavan koulutuksen lisäksi jokainen koulutuksen käyvä myyjä saa myös Personal Trainer -tutkinnon. Tavoitteena on aloittaa kouluttaminen viimeistään 2020 keväällä. Koulutuksiin mahtuu opiskelijaa 20 per laji.

  ”Ensin valmennukset käynnistetään hiihdossa ja juoksussa, mutta olemme tarvittaessa valmiit laajentamaan koulutusta myös muihin liikunnan osa-alueisiin”, toteaa Intersport Finland Oy:n henkilöstöpäällikkö Juhana Toivonen.

  ”Tämä on merkittävä kumppanuus ja luottamuksen osoitus koulutustamme kohtaan. On hienoa, että saamme auttaa yrityksiä ja tehdä yhteistyötä henkilöstön osaamisen kehittämisessä”, toteaa Suomen Urheiluopiston rehtori Jukka Leivo.

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)