test
More

  Valtteri Bottas Duathlonin osallistumismaksut ohjataan hyväntekeväisyyteen

  Valtteri Bottas Duathlon powered by Tunturi järjestetään sunnuntaina 19.8.2018 Lahdessa Liikuntakeskus Pajulahdessa. Lahden Nastolasta kotoisin olevan Formula 1 -kuljettaja Valtteri Bottaksen aloitteesta syntynyt tapahtuma järjestetään hänen kotimaastoissaan nyt toista kertaa. Tapahtuman osallistumismaksut ohjataan lyhentämättöminä hyväntekeväisyyteen. Kansainvälinen hyväntekeväisyyskumppani on Starlight Children´s Foundation, jonka kanssa Valtteri on tehnyt pitkään yhteistyötä. Lisäksi tapahtuman tuotemyynnillä tuetaan Lahden FK-kerhon junioritoimintaa.

  Ilmoittautuminen on avoinna 15.8. saakka

  Valtteri Bottas Duathlonin ilmoittautuminen on avoinna 15.8.2018 saakka. Jälki-ilmoittautuminen tapahtumapäivän aamuna on vielä mahdollista. Viime vuoden kisassa Valtteri Bottas osoitti kovaa kisakuntoaan sijoittuen 11:nneksi. Tänä vuonna hänen tavoitteenaan on parantaa omaa aikaansa. Valtteri Bottas asettuu viivalle SU 19.8. klo 14. Kilpailua voi seurata myös suorana lähetyksenä ISTV:n kautta.

  Vapaa pääsy, paljon ohjelmaa koko perheelle

  Tapahtumapäivään voi osallistua koko perheen kanssa seuraamalla kilpailua, osallistumalla erilaisiin aktiviteetteihin yhteistyökumppaneiden tapahtumatorilla tai ottamalla osaa kisaan. Perhesarjaan osallistui viime vuonna 56 perhettä. Matkan voi suorittaa omassa ajassaan ja tapahtumaan toivotaankin mukaan lisää perheitä.

  Päivän aikana esiintyvät lasten suosikit Mimi & Kuku. Supermarsu-elokuvasta tuttu Supermarsu käy tervehtimässä lapsia kumppanitorilla ja Ilpo Kaikkonen esiintyy VBD-lavalla klo 11 ja 13.30. Tapahtuma-alueelle rakennetaan temppuratoja, puuhapisteitä ja luvassa on ongintaa, onnenpyörää ja paljon muuta. Koko ohjelma (päivittyy): www.valtteribottasduathlon.com/ohjelma

  Tapahtuman yritysyhteistyökumppanit: Tunturi, Mercedes-Benz, Westpro, Printscorpio, Halti, Kanresta, Ilta-Sanomat, Ovella Systems, Lehtimäki Tilausajot, Sponsor Insight, Loiste, Dinox, Kemppi ja IWC.

  Tapahtuman mahdollistavat: Pajulahti Olympic Training Center, Nastolan aluejohtokunta, Lahden kaupunki ja Lahti Region.

  Lisätiedot Valtteri Bottas Duathlon powered by Tunturi:  www.valtteribottasduathlon.com
  Seuraa: www.facebook.com/valtteribottasduathlon | www.instagram.com/valtteribottasduathlonwww.twitter.com/vbduathlon

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)