test
More

  Tubettaja Ilaripro isännöimään Lidlin Futis-TV:tä

  Juniorijalkapallo nostetaan nyt ansaitsemaansa valokeilaan, kun Lidl Suomi taltioi kesän turnausten parhaat hetket. Lidl haluaa levittää juniorijalkapallosta tuttua reilun pelin henkeä myös aikuisten arkeen. Lidlin Futis-TV:tä isännöi supersuosittu tubettaja Ilaripro, joka kiertää aistimassa tunnelmia ja jututtamassa pelaajia junnuturnauksissa eri puolilla Suomea. Lidl Suomi tukee yhteistyössä Suomen Palloliiton kanssa junnufutista ja reilua peliä. Yhteistyö jalkautuu reiluun peliin Fair Play -korttien kautta. 

  Lidl Suomi tuo juniorifutiksen ikimuistoisimmat hetket kaikkien koettavaksi verkkosivuillaan esitettävään Futis-TV:seen. Koosteet junioriturnausten komeimmista tuuletuksista sekä viiltävimmät analyysit suoraan junnujen suusta ovat nähtävillä Lidlin Youtube-tilillä ja Miltanyttuntuu-verkkosivustolta kesäkuusta alkaen.

  Lähetyksiä isännöi supersuosittu futistubettaja Ilaripro, joka kiertää jututtamassa eri puolilla Suomea junioreita ja kysymässä myös sen klassisen kysymyksen: Miltä nyt tuntuu? Ilaripro eli Ilari Hakala aloitti itse jalkapallon pelaamisen 7-vuotiaana ja pystyy nopeasti palaamaan lapsuuden turnauskesiin.

  –  Turnauksissa on aina erityislaatuinen lataus ja mieletön yhteishenki. Odotan innolla, että pääsen haastattelemaan junnuja pelien väleissä – sieltä tulee takuulla ne aidoimmat tuuletukset ja jälkianalyysit voiton tai tappion jälkeen, Hakala sanoo.

  Tunnetta peliin

  Lidl haluaa taltioineilla nostaa esiin nimenomaan reilua peliä ja niitä arvokkaita aitoja tunteita, joita junnupeleissä voi aina aistia.  

  –  Junioripeleissä koetaan suuria yhteisiä tunteita, jotka kantavat pitkään. Haluamme osaltamme vaalia reilun pelin henkeä ja olla mukana jakamassa yhdessä tekemisen iloa ja tunnetta. Ei olisi pahitteeksi, vaikka sitä riemua saisi joka päivä ripauksen myös meidän aikuisten maailmaan, Lidlin markkinointipäällikkö Laura Siltanen sanoo.

  Ensimmäinen Futis-TV -lähetys taltioidaan lauantaina 25.5. Hämeenlinnan Jalkapalloseuran juhlaturnauksessa Hämeenlinnassa. Turnaukseen odotetaan satoja juniorijalkapalloilijoita. Ilaripro on myös tavattavissa turnauksessa Lidlin pisteellä.

  Ilaripro:n juontamia Lidlin Futis-TV:n taltiointeja tehdään kaikkiaan viidellä paikkakunnalla kesä–heinäkuun aikana.

  Reilun pelaajan vanhemmille oma kortti

  Lidl Suomi on solminut yhteistyösopimuksen Suomen Palloliiton kanssa. Yhteistyö jalkautuu reiluun peliin Fair Play -korttien kautta. Jokaisessa junioripelissä jaettavan Fair Play -kortin mukana tulee nyt myös pelaajan vanhemmille suunnattu sininen kortti. Sinisellä kortilla saa 25 prosentin alennuksen hedelmä- ja vihannestuotteista Lidl-myymälöistä. Lidl haluaa yhteistyön myötä olla tukemassa reilua peliä ja terveellisiä elämäntapoja.

  Lidl Futis–TV:n kiertueaikataulu

  La 25.5. Lähitapiola Cup, Hämeenlinna

  Pe 7.6. TPS Soccer Cup, Turku

  Su 9.6. Jyväskylä Cup, Jyväskylä

  La 15.6. Kesäpudas, Oulu ja Haukipudas

  To 11.7. Helsinki Cup, Helsinki  

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)