test
More

  Liiga-kevään viihteellinen loppuhuipennus C Morella ja mtv-palvelussa – Telia ja Liiga polkaisevat käyntiin Liiga ePlayoffsit

  MTV on mukana tuomassa virtuaalista jääkiekkoviihdettä Liiga-faneille huhtikuussa, kun Liigan pudotuspelit eli playoffsit mitellään NHL 20 -konsolipelillä. Liiga-kauden pelaamatta jääneitä playoffseja on kutsuttu pelaamaan joukko NHL 20 -pelaamista harrastavia suomalaisia jääkiekkoilijoita sekä joukkueiden kannattajia. Liiga ePlayoffsit näytetään Telia Esports Seriesin toimesta, ja ne ovat katsottavissa C Morella, mtv-palvelussa ja Telia TV:ssä.

  Jääkiekkokausi päättyi tänä vuonna ennenaikaisesti koronavirusepidemian vuoksi, kuten moni muukin urheilulaji. Halusimme kuitenkin tarjota Liiga-faneille viihdettä ja mahdollistaa virtuaaliset ePlayoffsit. Yhteinen sävel löytyi Liigan kanssa nopeasti, ja playoffsien tuominen Telia Esports Seriesin sateenvarjon alle oli luonteva tapa jatkaa keskeytynyttä kautta. e-urheilun koti on Telialla ja MTV:llä. Näin ollen Liigan ePlayoffsien seuraaminen sekä MTV:n että Telia TV:n kanavien välityksellä tarjoaa suomalaisille loistavan mahdollisuuden nauttia virtuaalisesta jääkiekkoviihteestä parhaaseen katseluaikaan”, sanoo Niklas Segercrantz Telian esports-tiimistä.

  E-urheilulla on merkittävä rooli MTV:n urheilukeväässä.

  ”Muun urheilun tauottua on hienoa nähdä, että yleistyvät urheilupelaamisen konseptit ovat lunastaneet paikkansa keväässä. Välitämme myös esimerkiksi Formula 1 –sarjan virtuaalikisoja, kun radalle ei päästä. Sunnuntai-iltana esitämme seuraavan, eli Vietnamin F1 Esports -kisan. Liigan ePlayoffsit ovat lohtua kiekkokansalle, ja tarjoilevat sopivalla pilkkeellä ajankohtaista viihdettä kiekkokevääseen”, jatkaa MTV urheilun ohjelmapäällikkö Markus Autero.

  Liiga lähtee nyt ensikertaa mukaan urheilupelaamisen maailmaan liittyvään kokeiluun.

  On upea juttu, että voimme yhdessä Telian kanssa tarjota viihdettä Liigan seuraajille, vaikka varsinainen Liiga-kausi jouduttiinkin lopettamaan ennen aikojaan. Kiitos kuuluu myös seurojen entisille pelaajille ja uskollisille kannattajille, jotka lähtivät rohkeasti puolustamaan oman seuransa värejä. Tästä tulee taatusti sekä jännittävää että viihdyttävää seurattavaa”, kommentoi Liigan markkinointipäällikkö Aija Saha.

  Pelaajina ammattilaiskiekkoilijoita, huippukokki ja näyttelijä

  ePlayoffsit aloitetaan suoraan Liigan runkosarjasijoitusten perusteella. Mukana ovat kaikki 10 playoffseihin selviytynyttä joukkuetta. Ottelut pelataan NHL 20 -pelillä ja ottelusarjat ratkotaan paras kolmesta -menetelmällä. Pelimuotona toimii 1 vs. 1.

  Liiga-seurat ovat nimenneet kukin oman edustuspelaajansa viihteelliseen loppumittelöön. Mukana pelaamassa nähdään niin ammattikiekkoilijoita kuin seuran kannattajiakin. Kaikkia pelaajia yhdistää NHL 20 -pelikokemus sekä rakkaus omaa edustusseuraa kohtaan. Ammattijääkiekkoilijoista mukana ovat muun muassa vuoden 2019 MM-joukkueessa pelannut, kultaa Suomelle tuonut Harri Pesonen (JYP) sekä rapakon takana AHL-liigassa kiekkoilevat Joni Tuulola (HPK) ja Joona Luoto (Tappara). Muilla toimialoilla ansioituneita ePlayoffs-pelaajia ovat huippukokki Teemu Laurell (Lukko) ja muusikko-näyttelijä Sami Hintsanen (Ilves).

  ”Olen iloinen saadessani tilaisuuden edustaa suosikkiseuraani. Tietääkseni olen kirkkaasti vanhin koskaan Ilveksen kanssa pelaajasopimuksen tehnyt ihminen. Nyt pitää vain jalostaa peukaloiden pyörittely pelilliseksi näppäryydeksi. Tulen tekemään kaikkeni, jotta joukkueeni julistetaan tämän ePlayoffs-turnauksen voittajaksi”, Tampereen Ilveksen kotiotteluissa kuuluttajanakin toiminut ja ”Ilves murisee” -kannatuslaulun isä Sami Hintsanen hehkuttaa.

  Lähetykset C Morella, mtv-palvelussa ja Telia TV:ssä

  Pelaajat mittelevät kotoaan käsin ja pelit koostetaan ottelulähetyksiksi, joita voi seurata mtv-palvelussa, C Morella, cmore.fi-suoratoistopalvelussa sekä Telia TV:n extra-kanavalla keskiviikkoisin ja lauantaisin 8. huhtikuuta alkaen. Noin kahden tunnin mittaiset, selostetut ottelulähetykset alkavat klo 18. Virtuaalisessa ePlayoffs-studiossa häärivät Telian Liiga-lähetyksistä tutut kasvot Suvi Puukangas ja Ari Vallin. Vauhdikkaalla selostustyylillään väriä lähetyksiin tuo Jani Alkio.

  Finaalilähetys nähdään 25. huhtikuuta ja on kokonaisuutena katsottavissa edellä mainittujen kanavien lisäksi MTV:n Sub-kanavalla kello 16.

  Otteluaikataulu:

  8.4. Playoffsien ensimmäinen kierros (HPK – KalPa, JYP – Ässät)
  11.4. Neljännesfinaalit (Tappara – HIFK, Ilves – KooKoo)
  15.4. Neljännesfinaalit
  18.4. Semifinaalit
  22.4. Semifinaalit
  25.4. Finaali ja pronssiottelu 

  Joukkueiden edustajat:

  HIFK: Tuukka Ritokoski
  HPK: Joni Tuulola
  Ilves: Sami Hintsanen
  JYP: Harri Pesonen
  KalPa: Eetu Sopanen
  KooKoo: Sasu Toikka
  Kärpät: Miikka Kolehmainen
  Lukko: Teemu Laurell
  Tappara: Joona Luoto
  Ässät: Iiro Vehmanen

  Linkki Telia Esport Series -tapahtumasivulle: www.telia.fi/eplayoffs

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)