More

  Frisbeegolfin kotimainen kärkikiertue käynnistyy Tammisaaresta

  Frisbeegolfin kotimainen kärkikiertue Prodigy Disc Pro Tour starttaa tänä viikonloppuna 26.-27.5.2018 Tammisaaresta. Prodigy Disc Pro Tour on neljästä osakilpailusta koostuva frisbeegolfin kotimainen kärkikiertue, jossa taistellaan osakilpailuvoittojen lisäksi myös kiertueen kokonaisvoitoista.

  Tammisaaressa kilpaillaan Västerbyn frisbeegolfradalla, joka on toiminut pro tourin osakilpailunäyttämönä jo neljästi aiemminkin. Kilpailunjohtaja Christoffer Lindholm kuvailee rataa erittäin vaihtelevaksi.

  ”Kierrosten aikana pelaajat pääsevät kisaamaan niin metsäisillä väylillä kuin isoilla nurmikko- ja peltoalueillakin. Rata tarjoaa pelaajille vaihtelevia haasteita”, Lindholm arvioi.

  Mukana runsas joukko kärkinimiä

  Prodigy Disc Pro Tourilla kilpaillaan yhteensä kuudessa eri luokassa. Osallistujalistalla on mukana runsas määrä frisbeegolfin EM-kilpailuihin Kroatiaan elokuussa suuntaavia frisbeegolfaajia. Mukana EM-joukkueessa ovat muun muassa Pasi Koivu ja Jalle Stoor, jotka kävivät viime vuonna tiukan taistelun avoimen luokan voitosta Tammisaaren osakilpailussa. Naisten avoimen luokan kilpailussa mukana on niin ikään edelliskerralla Tammisaaren pro tourin osakilpailun nimiinsä vienyt Henna Blomroos.

  Myös yli 40-, 50- ja 60-vuotiaiden luokissa on odotettavissa jännittäviä taistoja. Mukana ikäluokkien mittelöissä ovat muun muassa kaikki viime vuonna kokonaiskiertueen luokassaan nimiinsä vieneet pelaajat, Marko Hämäläinen (yli 40-vuotiaat), Kristiina Sylman (yli 40-vuotiaat naiset), Jari Niskanen (yli 50-vuotiaat) sekä Markku Tohni (yli 60-vuotiaat).

  Lauantaina 26.5. pelataan kaksi kierrosta yhteislähdöin kahdessa lohkossa. Sunnuntaina kolmas kierros kilpaillaan väliaikalähdöin.

  Kilpailun järjestäjänä toimii Ekenäs IF yhteistyössä Suomen Frisbeegolfliiton (SFL) ja Prodigy Disc Europen kanssa. Tapahtuma on yleisölle maksuton.

  Lisätietoja: http://protour.frisbeegolfliitto.fi

  Tulospalvelu: https://discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=599073

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)