test
More

  Nokian KrP juhlii historiallista mitalia – Westend Indians kaatui Salibandyliigan pronssiottelussa

  Nokian KrP juhlii kaikkien aikojen ensimmäistä Salibandyliigan mitaliaan kaadettuaan tänään Tampereella pronssiottelussa Westend Indiansin 5-4. Mestaruus ratkeaa huomenna Helsingissä pelattavassa Superfinaalissa.

  Pronssiottelussa Tampereen Rahola Areenalla kohtasivat kauden kaksi positiivista yllättäjää, joista kumpikin jahtasi historiansa ensimmäistä miesten mitalia. Henri Johansson, Joni Henttonen ja kahdesti osunut Mikko Laakso laukoivat Nokian avauserässä jo 4-1-johtoon, mutta Indians ei häkeltynyt. Pelin puolivälissä tilanne oli jo 4-3 Teemu Venäläisen ja Joonas Föhrin osuttua espoolaisille. Illan voittomaali nähtiin jo toisessa erässä, kun liigan pistekuningas Henri Johansson laukoi ylivoimalla isännät 5-3-johtoon. Indiansin Otto Lehkosuo kavensi päätösjakson alussa, mutta viimeinen vartti väännettiinkin sitten ilman osumia.

  – Hienot tunnelmat, ja oli hienoa saada jotain mukaan tästä kaudesta, upean kauden pelannut KrP-hyökkääjä Valtteri Viitakoski sanoi.
  – Tasaista vääntöä jossa Indians hallitsi palloa jopa paremmin, mutta onneksi saatiin ensimmäisen erän loppuun tärkeät onnistumiset. Lopussa vähän kädet tärisivät, mutta piti koettaa olla ajattelematta liikaa ja hoitaa vain oma ruutu. Eiköhän tästä nyt saunomaan lähdetä.

  Nokian KrP:n sen kaikkien aikojen parhaaseen kauteen johtanut päävalmentaja Jarmo Härmä antoi täyden tunnustuksen myös vastustajalle.
  – Tosi tiukka peli, jossa hienon kauden pelannut Indians antoi loppuun asti hienon vastuksen ja jouduttiin taistelemaan loppuun saakka. Onneksi oltiin yhtä sitkeitä kuin on koko kausi oltu. Kauden mittaan on johdettu monessa pelissä ja totuttu pelaamaan lopussa kuutta vastustajaa vastaan, ja pelaajat ovat tehneet ison työn ja oppineet.
  Historiallinen mitali saa Nokialla arvoisensa vastaanoton.
  – Tämä on meille iso juttu ja juhlitaan sitä sen mukaisesti. Ja vaikkei tällä kertaa Superfinaaliin asti selvittykään niin huomenna lähdetään varmaan aika isolla porukalla Helsinkiin katsomaan mestaruuden ratkaisua, Härmä kertoi.

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)