test
More

  Vierumäellä kilpaillaan triathlonin SM-mitaleista elokuussa

  Finntriathlon Vierumäki järjestetään 22.8.2020. Vierumäellä kilpaillaan perusmatkan ja supersprintin SM-mitaleista. Finntriathlon Vierumäki järjestetään jo seitsemättä kertaa. Matkavaihtoehtona perusmatkan ja nuorten supersprintin lisäksi on myös sprinttimatka.

  Suomen Triathlonliiton liittohallituksen ja kilpailujärjestäjien päätöksellä Vierumäki isännöi perusmatkan SM-kilpailuja 22.8.2020. Jo aiemmin Finntriathlon Vierumäelle oli myönnetty supersprintin nuorten SM-kilpailut. Vierumäellä kilpaillaan myös Opiskelijoiden Liikuntaliiton SM-kilpailu.

  Perusmatkan SM-lähdössä yleiset sarjat ja alle 23-vuotiaiden sarjat ovat peesivapaita ja pyöräilyosuus käydään liiton sääntöjen mukaisesti maantiepyörillä. Ikäryhmissä on voimassa peesikielto ja myös triathlonpyörät ovat sallittuja.

  SM-mitalit jaetaan Suomen Triathlonliittoon kuuluvien seurojen kilpailijoiden kesken, joiden liittojäsenyys pitää olla ostettuna kuusi päivää ennen kilpailua. Huomionarvoista on, että Oittaan SM-kilpailuun tehdyt ilmoittautumiset eivät siirry Vierumäelle.

  Finntriathlon Vierumäki järjestetään viranomaisten ja THL:n ohjeistuksen mukaisesti.

  Lisätiedot:

  www.finntriathlon.fi

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)