asd
More

  NFL Super Bowl LIV sunnuntaina Viaplayssa ja Viasat Urheilu -kanavalla

  NFL-kausi huipentuu Super Bowliin, jossa tänä vuonna kohtaavat Kansas City Chiefs ja San Francisco 49ers. Megatapahtumaksi kasvanut Super Bowl on ollut useampana vuotena maailman katsotuin urheilutapahtuma huippuartisteineen ja oheistapahtumineen. Super Bowl lähetyksen studioineen näkee tänä viikonloppuna ilmaiseksi kun Viasat Urheilu -kanava avataan ilmaiskatseluun koko viikonlopun ajaksi.

  ”Super Bowl, Miami, Jennifer Lopez, Shakira ja tietysti kaksi innovatiivisen päävalmentajan ohjaamaa huippujoukkuetta. Yhdistelmä on täynnä hyvää vimmaa, tyyliä ja energiaa!” lupailee Viaplayn NFL-asiantuntija Mika Laurila.

  ”Pelkästään Chiefsin pelinrakentaja Patrick Mahomes on syy viehättyä tästä ottelusta. Hän on ilmiömäinen pallotaituri, jonka heittotekniikka on suorastaan mullistanut koko pelipaikan. Chiefs ei ole voittanut mestaruutta 50 vuoteen, mutta nyt se on ennakkosuosikki – erittäin nälkäinen ennakkosuosikki. 49ers tuo monelle ensimmäisenä mieleen Commodore 64:n aikakauden ja Joe Montanan. Syystäkin moni lajia ainoastaan sivusta seurannut 80-luvun lapsi on nyt aktivoitunut Super Bowlin alla. 49ersilla on yksi liigan vaarallisimmista juoksuhyökkäyksistä ja monien mielestä koko sarjan paras puolustus, joten pienehkönä altavastaajana otteluun lähtevällä joukkueella on taatut eväät palata mestaruuskantaan 25 vuoden tauon jälkeen”, Laurila jatkaa.

  Super Bowl lähetys alkaa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä klo 01:00. Ottelun selostavat Mika Laurila ja Mikko Koikkalainen. Ottelua edeltää klo 00:00 starttaava studio, jossa peliä alustavat Tuomas Tahvanainen, Tomi Tiilikainen ja Mika Laurila. Ottelu studioineen on katsottavissa Viasat Urheilu -kanavalla ja Viaplay-palvelussa. Viasat Jääkiekko-kanavalla ottelu on katsottavissa englanninkielisellä selostuksella. Viasat Urheilu -kanava on Super Bowlin kunniaksi katsottavissa ilmaiseksi koko viikonlopun ajan. Lue lisää www.viasat.fi/avoin

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)