test
More

  Jääkiekon MM-kisat siirtyvät NENT Groupille vuodesta 2024 alkaen

  Finland’s players celebrate with the trophy after the IIHF Men’s Ice Hockey World Championships final between Canada and Finland on May 26, 2019 in Bratislava. (Photo by JOE KLAMAR / AFP)

  Nordic Entertainment Group (NENT Group), Pohjoismaiden johtava viihdepalveluiden tarjoaja, on hankkinut Pohjoismaiset mediaoikeudet Kansainvälisen jääkiekkoliiton järjestämiin jääkiekon MM-kisoihin vuosiksi 2024 – 2028. Kisat tullaan näyttämään Viaplay-palvelussa sekä Viasatin urheilukanavilla. Osa peleistä tulee olemaan katsottavissa myös ilmaiseksi.

  Jääkiekon MM-kisat ovat maailman arvostetuin ja seuratuin turnaus kansainvälisille kiekkojoukkueille. Pohjoismaista Suomi ja Ruotsi ovat olleet kisojen kärkijoukkueita vuodesta toiseen. Tuoreessa muistissa on Leijonamiehistön upea voitto viime vuoden turnauksessa Slovakiassa. Sitä edellisen kerran voitonjuhlia on päästy viettämään Suomessa vuonna 2011. Suomessa MM-kisat näkyvät toistaiseksi C Morella sekä MTV3-kanavalla.

  NENT Groupin talviurheilutarjonta Pohjoismaissa tulee uuden sopimuksen myötä nousemaan täysin omaan luokkaansa. NENT Groupin Viaplay-palvelu ja Viasatin urheilukanavat tarjoavat vuosittain erittäin laajan kattauksen NHL ja KHL -huippujääkiekkoa, n. 400 tuntia taito- ja pikaluistelukilpailuja sekä vuodesta 2021 eteenpäin maastohiihdon, alppihiihdon sekä mäkihypyn maailmancupin kilpailuita.

  Anders Jensen, NENT Group President and CEO: “Tämä uusi sopimus on yhtä tärkeä lisäys tuoteperheeseemme kuin aikaisemmin tänä vuonna julkistettu hiihto-oikeuksien siirtyminen NENT Groupille. Jääkiekon MM-kisat ovat olleet osa yhtiömme DNA:ta jo vuosia Ruotsissa ja nyt voimme tehdä Viaplaysta kodin tälle fantastiselle turnaukselle myös kaikissa muissa Pohjoismaissa. Meillä on nyt tarjota katsojillemme markkinoiden laajin ja paras talviurheiluportfolio maailman suurimmalla talviurheilumarkkinalla.”

  Bruno Marty, Infront Senior Vice President of Spectator Sports: “Uusi sopimuksemme jatkaa hyvää ja laadukasta yhteistyötä, joka meillä on ollut NENT Groupin kanssa MM-kisojen suhteen Ruotsissa. Nyt sama yhteistyö tulee tarjoamaan yhtä laadukkaat lähetykset sekä kattavat jakelualustat kaikkiin Pohjoismaat.”  

  Oikeuspakettiin kuuluvat jääkiekon MM-kisojen lisäksi myös Champions Hockey League (CHL) sekä jääkiekon 1. ja 2. divisioonan MM-kisat vuosiksi 2024-2028.

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)