test
More

  Karjala-turnauksen liput nyt myynnissä – Jukka Jalonen palaa Leijonien penkin taakse

  A-maajoukkueen kausi 2018-19 käynnistyy tuttuun tapaan Helsingin Hartwall Arenassa isänpäiväviikonloppuna, 8.-11. marraskuuta, pelattavalla Karjala-turnauksella. Leijonat saa Euro Hockey Tour -kauden avaustapahtumassa vastaansa tutut EHT-vastustajat Venäjän, Tshekin ja Ruotsin.

  Suomelle Karjala-turnaus on ensimmäinen tapahtuma uuden valmennusjohdon alaisuudessa. Viiden vuoden tauon jälkeen päävalmentajaksi palaava Jukka Jalonen toivoo, että yleisö löytää tiensä katsomoihin ja siivittää Leijonat kauden avaustapahtumassa hyviin suorituksiin.

  – Kauden avaus on aina tärkeä. Leijonille Karjala-turnaus on myös kotimaan päätapahtuma, johon kootaan paras mahdollinen joukkue saatavilla olevista pelaajista.

  Jalosen apuvalmentajina maajoukkueessa nähdään tuttuja nimiä. Kärppien päävalmentaja Mikko Manner oli Leijonien matkassa jo Lauri Marjamäen päävalmentajakaudella. HPK:n päävalmentaja Antti Pennanen ja KooKoon maalivahtivalmentaja Kari Lehtonen sen sijaan olivat mukana Jukka Jalosen valmennustiimissä tämän luotsatessa Nuoret Leijonat maailmanmestaruuteen vuoden 2016 MM-kotikisoissa.

  Suomen joukkue Karjala-turnaukseen julkistetaan maanantaina 29. lokakuuta.

  Karjala-turnauksen pääsyliput ovat myynnissä Ticketmasterin myyntikanavissa. Pääsyliput Karjala-turnauksen Suomen otteluihin maksavat lapsilta alkaen 9 ja aikuisilta alkaen 19 euroa. Viikonlopun päiväpeleihin, joissa Suomi ei pelaa, pääsyliput maksavat lapsilta alkaen 5 ja aikuisilta 10 euroa.

  Viikonlopulle on tarjolla myös päivän molemmat pelit sisältäviä päivälippuja. Nämä maksavat lapsilta alkaen 9 ja aikuisilta alkaen 24 euroa.

  Normaaleiden ottelulippujen lisäksi turnauksen Suomen otteluissa on täysikäisille katsojille tarkoitettu Karjalan anniskelukatsomo, pääsyliput katsomoon ovat myynnissä Ticketmasterin myyntikanavissa. Suomen otteluihin on tarjolla myös erilaisia VIP-paketteja, joiden myynnistä vastaa Starsquad.

  2018 Karjala-turnauksen otteluohjelma:

  Torstai 8.11.
  18.30 Venäjä – Suomi
  Torstain CZE-SWE-ottelu pelataan Tshekissä, joukkueet matkustavat Suomeen perjantaina.

  Lauantai 10.11.
  13.00 Ruotsi – Venäjä
  17.30 Suomi – Tshekki

  Sunnuntai 11.11.
  13.30 Tshekki – Venäjä
  17.30 Suomi – Ruotsi

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)