test
More

  World Padel Tour Viaplayhin

  Nordic Entertainment Group (NENT Group), Pohjoismaiden johtava viihdepalveluiden tarjoaja, on hankkinut mediaoikeudet World Padel -turnaukseen (WPT) vuodesta 2020 vuoteen 2023. NENT Group tulee näyttämään kaikkai WPT-tapahtumat Viaplay-palvelussa. NENT Group tulee myös samalla lanseeraamaan pohjoismaisen Viaplay Padel Open -turnauksen. Padel on maailman nopeiten kasvava laji pelaajamäärässä mitattuna.

  The World Padel Tour kerää yhteen parhaat padelin pelaajat ympäri maailman. Mukana on sekä miesten että naisten sarjat. Edelliset kaudet ovat tuoneet turnaukset mm. Espanjaan, Etelä- ja Keski-Amerikkaan, Iso-Britanniaan sekä Ruotsiin. Kausi 2020 aloitetaan 29.2. Espanjan Marbella Masters -turnauksella.

  Meksikosta 1960-luvun lopulta lähtöisin oleva padel on nopeatempoinen laji, joka yhdistää piirteitä sekä tenniksestä että squashista. Padelia pelataan yleensä nelinpelinä ja sen suosio kasvaa räjähdysmäisesti ympäri maailman. Kansainvälisen lajiliiton mukaan padelilla on yli 12 miljoonaa aktiivipelaajaa 78 eri maassa.

  ”Padel on nopeatempoinen peli, joka sopii loistavasti tv-lajiksi. Lajilla on miljoonia pelaajia eri puolilla maailmaa ja sen suosio on kasvanut viime vuosien aikana valtavasti myös Suomessa. On hienoa, että voimme olla etujoukoissa tuomassa lajin parhaita pelejä kotikatsomoihin myös tässä lajissa. Pohjoismainen Viaplay Open tulee tarjoamaan paikallisille huippupelaajille mahdollisuuden osoittaa kykynsä uudessa kansainvälisessä turnauksessa”, kertoo NENT Group Finlandin urheilun vastaava tuottaja Ville Klinga.

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)