More

Westend Indians enää voiton päässä Salibandyliigan välieristä

Westend Indians on enää yhden voiton päässä Salibandyliigan välieristä. Runkosarjan kuutonen johtaa ottelusarjaa EräViikinkejä vastaan 3-2 lyötyään viime kevään finalistin sen kotihallissa 7-6.

EräViikinkien Roni Laasosen avausmaalin jälkeen isännät tasoittivat Indiansin johdon kahdesti, kunnes espoolaiset näyttivät karkaavan. Mikael Sievänen ja Kaarlo Mahlberg laukoivat Indiansin toisen erän lopussa kahden maalin johtoon, ja päätösjakson alkuun Otto Lehkosuo teki tilanteeksi jo 3-6. Lauri Kapasen kaksi osumaa ja Miko Kailialan onnistuminen nostivat EräViikingit vielä kerran rinnalle, mutta Westend Indiansilla oli vielä yksi kortti hihassa. Runsaat kaksi minuuttia ennen loppua vieraille vihellettiin rangaistuslaukaus, ja kapteeni Valtteri Kainulainen nosti ratkaisun illan kolmannella maalillaan. Ottelun toinen tehomies oli Indiansin maaleista kolme syöttänyt puolustaja Santeri Toropainen.

Välieräpaikka on katkolla Westend Indiansille keskiviikkona Espoon Otahallissa. Nokian KrP yrittää oman sarjansa katkaisua jo tiistaina Tampereella johtaessaan SPV:tä vastaan voitoin 3-1.