More

Voimisteluliiton mestaruudet ratkottiin Tuusulassa

Voimisteluklubi Lohjan telinevoimistelijat osallistuivat viikonloppuna Voimisteluliiton mestaruuskilpailuihin Tuusulan jäähallissa. Mestaruuskilpailuissa yksilökilpailun lisäksi kilpaillaan seurakilpailu, jossa huomioidaan koko seuran tulokset luokittain.

E-luokan vanhemmissa Vk-Lohjan Camilla Badermann voimisteli upeasti hopealle pistein 43,85. Voiton luokassa vei Sonja Vuorinen, Fliku-82 ja kolmanneksi sijoittui STVK:n Anni Rauhala.

Oosa Tahvanainen sijoittui kymmenen parhaan joukkoon sijalle 8. Kilpailuun osallistui myös Enni Salimäki, Ellen Badermann, Martta Salovaara ja Minea Metsäranta.

E-luokan nuorempien kilpailuun osallistui Elsa Norrby, Laura Selin ja Ilona Blomberg. Reilun kuudenkymmenen osallistujan joukosta Elsa voimisteli sijalle 19. pistein 42,50.

Veera Vilkkilä sijoittui hienosti hopealle F-luokan vanhempien ikäluokassa.

Nämä olivat kauden parhaat kisat. Onnistuin lähes kaikilla telineillä ja sain suoritettua kisan loppuun asti pienestä loukkaantumisesta huolimatta, Veera Vilkkilä.

Veeran pisteet 43,90. Luokan voitti Adeliina Siikala, Espoon Telinetaiturit pistein 45,70 ja kolmanneksi sijoittui pistein 43,35 Pilvi Nurmi, Voimisteluseura Helsinki.

E-G-luokkien seurakilpailussa Voimisteluklubi Lohja sijoittui upeasti kuudenneksi kahdenkymmenen seuran joukosta.

Todella huikea suoritus tytöiltä, kommentoi tyytyväinen valmentaja Niina Vuorela.

Lauantain kilpailupäivä alkoi C-luokan nuorempien ja maajoukkuelinjan 2-luokan kilpailuilla.
    C-luokan nuoremmissa kilpaili lähes 100 voimistelijaa. Voimisteluklubi Lohjan Emmi Kiviniemi, Helga Pasma ja Helli-Noora Poutiainen voimistelivat III-kategorian pisteet ja Miira Sundqvist II-kategorian pisteet.  Sara Stenbacka teki 2-luokassa kauden parhaat suorituksensa ja sijoittui 21. yhteensä 46 voimistelijan joukosta.

Elli Jokinen voimisteli upeasti viidenneksi C-luokan vanhemmissa V-kategorian pistein. Elli sai hypystä hienot 9,5-10 pisteet, kolmelta muulta telineeltä 8-8,5.
    Lilli Lindgren voimisteli IV-kategorian pisteet, Nella Kuosmanen ja Sofia Rahikka III-kategorian pisteet.

C-luokan seurakilpailussa ylsimme sijalle 13., yhteesä 19 seurasta.

B-luokan nuoremmissa Illusia Berg voimisteli hienot V-kategorian pisteet, se ei valitettavasti kuitenkaan kovatasoisessa kilpailussa riittänyt kymmenen parhaan joukkoon. Ida Kangas voimisteli IV-kategorian pisteille. Janette Koponen ja Säde Leino saivat molemmat hienosti V-kategorian pisteet B-luokan vanhemmissa.

B-luokan seurakilpailussa Voimisteluklubi Lohja sijalla 14., seuroja yhteensä 17.

D-luokan vanhemmissa Olivia Sevón voimisteli III-kategorian pisteille.

Kilpailukausi jatkuu vielä Voimistelupäivillä Turussa 7.-10.6.2018.