More

Nokian KrP haki Hämeenlinnasta kolme ja Henri Johansson viisi pistettä

Salibandyliigassa pelattiin keskiviikkona yksi ottelu, jossa ennakkosuosikki Nokian KrP haki Hämeenlinnasta selvän 10–3-vierasvoiton Steelersistä. Sarjan kaikkien aikojen ykköspyssy Henri Johansson komisteli pörssilukemiaan kolmella maalilla ja kahdella maalisyötöllä.

Steelers sinnitteli vielä avauserän tasalukemiin 2-2, mutta heti toisen aluksi Joonatan Kovanen tykitti KrP:n taas johtoon, ja erän lopulla vieraat johtivat jo 6-2. Erän viimeisen minuutin alkaessa Steelersin Niko Einiö kavensi tilanteeksi 3-6, mutta perään Joona Rantala sekä Anton Roth ehtivät kasvattaa nokialaisten etumatkaa vielä kahdella maalilla erän viimeisten 22 sekunnin aikana. KrP:n pelaajista Joona Rantala merkkautti maalin sekä kaksi syöttöpistettä ja Joonatan Kovanen sekä Anton Roth kaksi osumaa mieheen.

Nokian KrP nousi voitollaan pisteen päähän ottelun vähemmän pelanneesta sarjakärki Classicista. Kuudesta ottelustaan yhden voittanut Steelers jatkaa kolmanneksi viimeisenä.

Salibandyliiga jatkuu perjantaina otteluilla Happee–Classic, Oilers–Tiikerit ja Westend Indians–Steelers.